Blog

Nieuws van Fotograaf Zwolle:

Op deze nieuwspagina kunt u informatie vinden over de laatste publicaties en evenementen waar wij foto's voor hebben gemaakt. Klik op het betreffende artikel en vindt de laatste informatie met links naar de diverse galleries op deze site en de flickr site. Ook ander nieuws van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie (Zwolle - Heino - Raalte) is hier te vinden.

Stilettorun Zwolle

De eerste Stilettorun in Zwolle was een bijzonder leuk evenement. Op 25 september 2010 liepen de 35 deelnemers €2000 bij elkaar  voor de stichting Puik voor Elkaar! Deze stichting helpt vrouwen die als gevolg van een chemokuur hun haar verliezen en maakt het mogelijk voor vrouwen die zelf niet in staat zijn om een goede pruik te financieren, een pruik van een goede kwaliteit aan te kunnen schaffen. Dankzij deze run heeft de organisatie 4 vrouwen kunnen helpen.  De start was in de Sassenstraat ter hoogte van Sally O'Brians en de finish ter hoogte van Scapa Zwolle. De deelnemers werden aangemoedigd door vele Zwollenaren die dit wel eens van dichtbij wilden zien.  Ook enkele mannen namen de uitdaging aan.

Natuurlijk was Fotograaf Zwolle was erbij (maar dan op bergschoenen)! 

De bijzondere deelnemer Martijn Bloemink, tijdens de Stilettorun Zwolle 2011.

De tweede Stilettorun op zaterdag 17 september 2011 was nog een groter succes. Met de start in de Diezerstraat ter hoogte van Geddes&Gilmore en de finish iop de Grote Markt konden de deelnemers rekenen op een nog grotere publieke belangstelling dan het voorgaande jaar. De uitreiking vondt plaats bij de Harmoni.  De vrouwen en (opvallend veel) mannen hebben het recordbedrag van € 5125 bij elkaar gelopen voor Het Autismehuis in Zwolle. Zij zullen het geld gebruiken om het kenniscentrum verder uit te bouwen zodat meer ouders de juiste ondersteuning en zorg weten te vinden voor hun kind. De cheque werdt in ontvangst genomen door Edith Scholte.

Een bijzondere deelnemer was bovenstaand wandelend kunstwerk (door Studio Marian grimeren & visagie Zwolle) die tegen een aantal vrienden in de kroeg had gezegd dat hij wel mee zou doen. Dit in de veronderstelling dat zijn maat naaldhakken toch niet te krijgen zou zijn..:) Hij had blijkbaar nog niet gehoord van Schuurman Schoenen aan de Melkmarkt? Het werd een weddenschap die, na later bleek, voor een aanzienlijk deel bijdroeg aan het goede doel.

De snelste vrouw en overall-winnaar op weg naar de finish.

Niet geheel tegen de verwachting in waren het uiteraard de vrouwen die zegevierden. Ondanks de grote mannelijke deelname was het Petra Rolink, die als snelste vrouw iedereen achter zich liet. De snelste man was Jelmer Dam. Petra won onder andere een beauty shoot van Fotograaf Zwolle. Een foto uit deze serie ziet u hieronder:

Hairstyling: Haarmode Spiegelbeeld. Visagie: Beauty Salon Moodzz

Meer actie foto's kunt u hier vinden: FOTO'S ** STILETTORUN ZWOLLE ** FOTO'S