reclamefotografie

reclamefotografie

Reclamefotografie voor de Axia 2.0 van BMA Ergonomics uit Zwolle. Hier hebben we de locatie van de buren, Trafficsupport, min of meer omgetoverd in een fotostudio.

Concept: Richard Lips
Modellen: Sytze & Iris van Echtemensen.com
Styling: Irene Vlasblom
Mua & hair: Irene Vlasblom

Met dank aan: TrafficSupport Zwolle

Voor meer foto's:  BMA Ergonomics

 

Reclamefotografie voor website contact pagina

Reclamefotografie voor website contact pagina

Reclamefotografie voor de kantoor inrichtings industrie. Foto wordt nu ingezet voor de contactpagina van nieuwe website van VDFP BV. Een screenshot is gemonteerd op het beeldscherm in de foto. De foto is gemaakt in onze fotostudio voor BMA Ergonomics te Zwolle.

Reclamefotografie voor de BMA Axia Smart Active

Reclamefotografie voor de BMA Axia Smart Active

Uit een serie voor de introductie van de BMA Axia Smart Active beeldschermstoel, een slimme stoel met sensoren, die communiceert met de gebruiker door middel van een app en je stimuleert uit je stoel te komen.

Art director: Richard Lips

Model: Roxy van Hebbes Casting

Styling: Taco Smit
Mua & hair: Taco Smit

Locatie: Zwolle

Een andere foto uit deze serie vind u hier: advertising photography.

Hans Groen ‘Tot nu Toe’

Hans Groen ‘Tot nu Toe’

Voor componist Hans Groen maakten we deze foto naar concept van Harry Derksen. Het is de promotie foto voor het concert 'Tot nu Toe’. Een concert van uitersten. Eén lange hymne met al het moois van Hans Groen van de laatste 25 jaar.

Al eerder hebben we voor Hans Groen foto's gemaakt in Theather de Spiegel te Zwolle tijdens de rockopera ‘Dromen, Denken, Durven, Doen’.

Met dit concert trakteert componist Hans Groen zijn publiek op de ‘juweeltjes’ uit zijn repertoire, gespeeld en gezongen door muzikale vrienden, gastmuzikanten en solisten.

11 Februari 2017, in het Hoftheater te Raalte.

Advertising

Advertising

Reclamefotografie voor Freedom Cigarettes in de Blag Club te London (Holland Park). Voor deze shoot hadden we de Club overdag voor een aantal uren ter beschikking en hebben het zelf sfeervol uitgelicht. Normaliter is de club nogal donker. Hier vermaken modellen Marc Rodney Sophia en Chris zich en 'roken' ondertussen een e-cigarette.

Modellen: Marc Burgum, Rodney Hillis, Sophia Constantine and Chris E.
Mua: Sophia Constantine

For more information about STUDIOVHF in the English language please refer to the page: Commercial and advertising photography.

Advertising photography for Freedom Cigarettes

Advertising photography for Freedom Cigarettes

Advertising photography for Freedom Cigarettes in the Blag Club London (Holland Park)

Model: Chris E.
Licht: stagelights from @4yousound (Heino, Zwolle) and studio flash light.

50 tinten Frits

50 tinten Frits

Een nieuwe wervelende show van Frits Hoogers van FloraFrits op 7 maart 2016 in de Deventer Schouwburg. De designer entertaint u met plantaardige vormgeving in vele tinten en bijzondere technieken. Bloemcreaties worden live op het podium in de grote zaal tot stand gebracht, omlijst door zang, dans, theater, plantaardige modeshows en body decoraties.

STUDIOVHF verzorgde de fotografie voor de marketing van deze bijzondere theatershow. Ook afgelopen jaren verzorgde fotograaf Vincent Hartman de fotografie voor de shows van FloraFrits.

Reclame campagne kleding

Reclame campagne kleding

Shoot voor een campagne van de Kjelvik kledinglijn in de winkels van Intratuin.

Model: Nicky

MUAH: Nicky

Styling: Patrick Balk

Infrarood douche

Infrarood douche

Al zie je daar weinig van in deze zwart-wit uitgave. Uit een serie reclamefotografie voor een sanitairleverancier.

Holland Park?

Holland Park?

Wel erg Hollands, maar om het nu een park te noemen... Reclamefotografie voor een publicatie van een lokale modeketen.

Happy !

Happy !

Reclamefotografie fashionshoot voor Jolien Lingerie in het comfort van fotostudio StudioVHF tussen Zwolle en Raalte. Bij deze shoot is een ongebruikelijke techniek gebruikt waarbij een detail van een winkelinterieur is geprojecteerd op de achterwand van de fotostudio en is inbelicht in de opname. Zo onstaat er een natuurlijk optisch beeld zonder tussenkomst van digitale grafische technieken.

Reclamefotografie kantoor werkplek

Reclamefotografie kantoor werkplek

Reclame lifestyle fotografie met de Axia 2.6 (voorheen Axia Profit) op een flex kantoor werkplek (HNW) bij Hitachi te Zaltbommel

Modellen: Lindsay & Sander van Echtemensen.com

Styling en Muah: Irene Vlasblom

Art director: Richard Lips 

Bandfoto Visionary666

Bandfoto Visionary666

Een `stoere kjels fotoo` oftewel bandfoto van de death metal band Visionary666 voor hun nieuwe album. 

Bandfoto Zwolle

Bandfoto Zwolle

Bandfoto voor de Zwolse 'Isala' band Hippie Tunes. Hippie Tunes is een jaren 60-70 band. De foto is op een zondagmorgen gemaakt in de fotostudio in Heino, tussen Zwolle en Raalte.

Farmstacle Run!

Farmstacle Run!

Op 16 augustus 2015 wordt de eerste Famstacle Run gehouden. Een Obstacle Run geheel in boerenstijl in en om Heino. Wij werden direct enthousiast toen we de ideeën hoorden van de organisatoren voor hun promotiemateriaal. De shoot vond plaats in de modderpoel voor de varkens van Overesch Ecologische Landbouw, niet ver van de studio.

Studiofoto bouwvakker

Studiofoto bouwvakker

Reclamefotografie voor Salland Wonen. In de fotostudio van STUDIOVHF tussen Zwolle en Raalte hebben we een aantal foto's gemaakt van model Alex van Echtemensen.com. Salland Wonen voert veel onderhoud en reparatiewerkzaamheden zelf uit. We hebben het model in de studio en op een bouwlokatie gefotografeerd en de foto's zullen in diverse uitingen gebruikt gaan worden. Met dank aan Erik Neulen voor het lenen van een echte trap.

Romantische avond

Romantische avond

Reclamefotografie van een romantisch avondje voor de haard met een glaasje wijn. Foto gemaakt voor een dubbele pagina in een zwart-wit uitgave voor kachelspeciaalzaken aangesloten bij Het Sfeerverwarmingsgilde.

Header image voor Andela-Art

Header image voor Andela-Art

Reclamefotografie voor Sonja Andela, beeldend kunstenaar. Sonja levert nu haar figuratieve pentekenkunst op prachtige hoogstaande zijden sjaals via Andela-Art. We hebben ook de productfotografie voor haar gedaan.

Model: Jackie

Styling: Andela-Art

Concept: Vincent Hartman

Relaxing

Relaxing

Relaxed met een magazine en een glaasje bij de haard. Reclamefotografie voor Het Sfeerverwarmingsgilde waarbij subtiel doseren van flitslicht en bestaand licht noodzakelijk was teneinde de vlammen en sfeerverlichting goed tot zijn recht te laten komen.

We de fantastische locatie van Bruggeman Kachels tot onze beschikking. Mooi detail in deze foto is het spanplafond van Dreamplafonds uit Heino.

Model: Monique Klein Woolthuis
Locatie: Bruggeman Kachels Broekland
Kleding: Flair Fashion Raalte
Styling: StudioVHF, Heino

Panorama foto 360 graden

Panorama foto 360 graden

360 graden panoramafoto van het polder gebied bij Creil in de Noordoostpolder voor de beursstand van Profity Software. Deze 179 MP foto met een bestandsformaat van 1GB heeft geprint op ware grootte een afmeting van 3,4 meter hoog en 52 meter lang.

De foto kunt u hier bekijken: Panorama Creil (klik op fullscreen en dan dubbelklik op de foto om in te zoomen)

 

 

Graphic Office

Graphic Office

Reclamefotografie van een modern kantoorinterieur met een ongebruikelijk camerastandpunt.

Receptie balie werkplek

Receptie balie werkplek

Voor deze shoot waren we te gast bij Hitachi Datasystems te Zaltbommel. De receptiebalie bij onze bijzonder gastvrije locatie, werd tijdelijk verbouwd tot fotostudio.   De Zwolse kantoorstoelenfabrikant die naast ergonomie en biomechanica het maatschappelijk verantwoord ondernemen al hoog in het vaandel had staan toen het nog niet eens hip was, bevond zich hier in goed gezelschap. Dit hypermoderne pand van Hitachi is volledig zelfvoorzienend in de energievoorziening, gebruikt regenwater voor de toiletten, hybride en electrische auto's en ga zo maar door. Een toonbeeld van technische hoogstandjes!

 

Modellen: Lindsay & Sander van Echtemensen.com

Styling en Muah: Irene Vlasblom

Art director: Richard Lips 

 

 

Reclamefotografie Optiek

Reclamefotografie Optiek

Reclamefotografie voor Boertie Optiek in de rubriek 'Roalter Next Topmodel(s)'. Boertie optiek is op de Stöppelhaene benoemd als ROJA 2012 (Raalter Onderneming van het Jaar) en heeft vestigingen in Raalte en Gorssel, Overijssel.
Als er een verkiezing Raalter Model(len) van het Jaar zou zijn dan maakt deze tweeling zeker een kans!

Modellen: Monique en Daniëlle Klein Woolthuis
Styling: Mariet van InMind

Overleg kantoorsituatie

Overleg kantoorsituatie

Reclamefotografie

Een overlegsituatie in een modern kantoorinterieur featuring de BMA Axia 2.0.

Concept: Richard Lips
Modellen: Sytze, Iris en Annemarie van Echtemensen.com
Styling: Irene Vlasblom
Mua & hair: Irene Vlasblom

Lifestyle

Lifestyle

Reclamefotografie voor Antiek De Eikelhof, Overijssel.

Modellen: Joy Goedkoop & Remco Hoff
Styling: Ronald Eijkelhof
MUA: Annet Zwakenberg van Pure Body & Beauty
Hairstyling: Renate Strunk van Bella Arti

Reclamefotografie Zwolle

Reclamefotografie Zwolle

Tja wat doe je als je de beschikking hebt over een bar tijdens sluitingstijd en je wilt toch niet dat je onderwerp treurig en alleen aan de bar zit? Precies: opdrachtgever en fotograaf als figuranten inzetten. Ik had hier niet op geanticipeerd en met de afstandsbediening nog in de studio, werd het een bijzonder actieve shoot...

Concept: Sijmen Hoekstra
Styling: Gideon Calis
Locatie: bar STOUT Zwolle

Fotografie: Fotograaf Zwolle

Shopping Heino

Shopping Heino

Reclamefotografie voor de 2e editie van Hoezo?Heino, de trendy krant van de winkeliersvereniging van Heino, uitgegeven door N35Media. Voor deze covershoot poseerde oorlogsveteraan Paulien van den Breemen in mode van 'Mooi by Hollewand'

Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor

Photographed in the comfortable surroundings van de reclamefotostudio of StudioVHF, dat dan weer wel! Tweemaal per jaar fotograferen wij de nieuwe collecties van jassen merk Kjelvik. 

Stoere Vakdocent

Stoere Vakdocent

Reclamefotografie voor OBMech ter promotie van praktijkopleidingen in het grondverzet.

Reclamefotografie Optiek

Reclamefotografie Optiek

Reclamefotografie, Gant bril by Boerdijk Juwelier Opticien, voor Hoezo?Heino.
Met dank aan:
- Mirande Kremers;
- Mooi by Hollewand;
- Seine Wonen.

Opname gemaakt in de showroom bij Seine Wonen, Heino, Overijssel.