Blog

Nieuws van Fotograaf Zwolle:

Op deze nieuwspagina kunt u informatie vinden over de laatste publicaties en evenementen waar wij foto's voor hebben gemaakt. Klik op het betreffende artikel en vindt de laatste informatie met links naar de diverse galleries op deze site en de flickr site. Ook ander nieuws van STUDIOVHF (Zwolle - Heino - Raalte) is hier te vinden.

STUDIOVHF 2.0

Inmiddels zijn we druk bezig met de herinrichting van STUDIOVHF. Letterlijk in ons nieuwe pand, maar ook figuurlijk door middel van het ineenschuiven van de twee Nederlandse websites.

Veel content van www.vincenthartmanfotografie.nl gaat verhuizen naar deze site.

Advertentie in Hoezo?Heino, ontworpen door Inez Oldeboer van N35 Media

De website www.vincenthartmanfotografie.nl houd als zodanig op te bestaan en wordt gedeeltelijk geïntegreerd in www.studiovhf.com en de fotografie voor de particuliere markt komt te vervallen (behalve voor jou dan 🙂).

VANDAAR DE TITEL STUDIOVHF 2.0

STUDIOVHF gaat door met Reclamefotografie, Productfotografie, Interieur en architectuur en algemene bedrijfsfotografie. Zoals het er nu naar uitziet openen we eind van dit jaar de nieuwe fotostudio op het bedrijvenpark Blankenfoort in Heino .

De nieuwe studio zal bij uitstek geschikt zijn voor productfotografie en portretfotografie en zal aanzienlijk groter zijn dan voorheen en vooral ook hoger. Wat dat betreft was het werken in een studio in Glasgow erg fijn:

Qua tijdslijn ziet u een gat tussen deze post en de overige posts. Dit wordt de komende tijd geleidelijk opgevuld.

Een sneak preview van de nieuwe studio kunt u zien via de volgende link: