Blog

'Dromen, Denken, Durven, Doen!

‘Dromen, Denken, Durven, Doen’ de rockopera van Hans Groen, werd zaterdagavond opgevoerd in theater De Spiegel te Zwolle. De thematiek, over de derde generatie in een familiebedrijf was voor het publiek heel herkenbaar. De Spiegel zat vol Sallandse ondernemers. Zij hadden met z’n allen de eenmalige rockopera mede mogelijk gemaakt en daarmee kwam de droom van musicus Hans Groen uit Raalte uit. 

Jamai Loman


De rockopera werd gezongen door Ernst Daniël Smid, Jamaï, Cindy Oudshoorn en Three-Ality. Gastpianist was Cor Bakker. Professionals van de hoogste soort, die er met elkaar een prachtige avond voor het publiek van maakten. Joke Zwaal en Willem Verdaasdonk uit Heino respectievelijk Raalte verzorgden de teksten. Fotograaf Zwolle zorgde voor de FOTO's.

Voor meer foto’s klik op : DDDD

Een videocompilatie met stills van STUDIOVHF vind u hier: 

Droevig nagekomen bericht: Op 5 oktober 2012 is Maeike Sijtsma op 29-jarige leeftijd overleden. Maeike was een van de meeste getalenteerde zangeressen van Friesland. Ze werd bekend met de band Three-ality, Maeike staat links op de foto's.