Blog

Jubileum editie In The Attic Live Music Festival

Al 5 jaar wordt nu het In The Attic Live Music Festival gehouden in Cafe Restaurant Marktzicht in Heino. Met 2 edities per jaar is deze 10e editie de jubileum editie. Waar bij de eerste edities het licht magertjes was en ik met flitslicht het beetje sfeer nog verder teniet moest doen is dit nu goed geregeld door Jambalaya Soundservice uit Wijhe. Gewapend met niet meer dan de oercombinatie full-frame reflex en 50mm f1.4 kon ik weer het nuttige en het aangename verenigen. Daar waar ik bij de vorige editie redelijk op tijd thuis was en aanzienlijk fitter de volgende morgen (40 dagen zonder alcohol) was dit weer een ouderwetse In The Attic! Met 2 bands uit Zwolle, een duo uit Haaksbergen en maar liefst 4 performers uit Heino was weer een bijzonder geslaagde avond.