vvHeino

Het 2e elftal van Heino klopt koploper Orion Nijmegen!

In alle vroegte was ik aangetreden op Sportpark de Kampen in Heino. Dat wil zeggen voor een zondag dan. Het tweede van Heino bleek het waard te zijn. Spelend in de reserve hoofdklasse moest het team vandaag serieus aan de bak om weg te blijven van de 11e plek.

vvHeino 2 won met 2-0 van Orion en daarmee begon voor mij de dag goed. Het verlies van het eerste van Heino, ook tegen Orion en het verlies van Pec Zwolle tegen Ajax kon daar niets meer aan veranderen.

Maar Heino2 had dan ook een belangrijk wapen ingezet:

De mascotte van Heino2, sponsor De Groene weg

Niet alleen waren drie punten cruciaal voor het team van coach Joop van Dijk maar hun sponsor de De Groene Weg, was ook nog eens in volle getale uitgetrokken om het team aan te moedigen.

Sponsor De Groene Weg, hét adres voor lekker biologisch vlees, sponsort het Heinose team samen met de biologische varkensbedrijven, Reimert, Neimeijer, Condé, Eikelboom, Overesch, Bosch en Braakman.

De dame en heren waren in grote getale met respectievelijk man en vrouwen evenals het nodige kroost het team komen aanmoedigen. En het resultaat was er naar. Met doelpunten van Bas Nijensteen en Ruben Dijk. Niet voor niets wordt Heino de hoofdstad van de biologische varkenshouderij genoemd.

Bas Nijensteen

Jasper Smeenk

Jasper Zwakenberg

De overige foto's vind u hier: