vvHeino

Alweer een vvHeino blogje?

Na op zaterdag de laatste shoot van de week afgerond te hebben in de studio vond ik het tijd voor wat frisse lucht. En wat is er dan mooier om langs de lijn bij vvHeino wat voetbal plaatjes te maken? Het was heerlijk weer en vvHeino A1 speelde thuis tegen IJVV A1 (IJsselmuiden). De behoefte aan frisse lucht had misschien te maken met de biersessie bij coach Telgenkamp de avond ervoor. Of wellicht maakt het deel uit van een soort van afscheids proces in het kader van de opkomende move to Scotland? Om de 'strapline' van vvHeino nog maar eens aan te halen: "meer dan voetbal alleen", is de club voor mij de vereenzelfiging van het dorp Heino. Veel tijd om te mijmeren of in slaap te sukkelen daar in het zonnetje langs de lijn kreeg ik echter niet:

Brenden Hengeveld speelt de keeper uit en scoort direct in de eerste minuut!

Het beloofde een mooie wedstrijd te worden, maar helaas viel dat toch een beetje tegen. In de 42e minuut volgde de gelijkmaker van IJsselmuiden. De teams waren goed aan elkaar gewaagd. Opvallend was de sportiviteit tussen beide teams. Ook opvallend was het geschreeuw en gevloek van IJVV. Ik vind dat geen gehoor en verwacht dat zeker niet van een club uit IJsselmuiden. Wat dat betreft petje af voor onze eigen jongens. Gelukkig maakte deze gangmaker uit IJsselmuiden veel goed:

Het beloofde een mooie wedstrijd te worden, maar helaas viel dat toch een beetje tegen. In de 42e minuut volgde de gelijkmaker van IJsselmuiden. De teams waren goed aan elkaar gewaagd. Opvallend was de sportiviteit tussen beide teams. Ook opvallend was het geschreeuw en gevloek van IJVV. Ik vind dat geen gehoor en verwacht dat zeker niet van een club uit IJsselmuiden. Wat dat betreft petje af voor onze eigen jongens. Gelukkig maakte deze gangmaker uit IJsselmuiden veel goed:

Een fervent IJVV supporter

Met een teleurgestelde sponsor HRPM (werving & selectie, uitzenden en detacheren en payroll) aan de kant kwam vvHeino in de 84e minuut kwam op achterstand. Gelukkig werkte even later een hands-bal in ons voordeel en kon Heino met een penalty op 2-2 komen.

Luc Fakkert scoort de gelijkmaker dmv een penalty

Al met al toch nog een redelijk uitslag voor beide teams. Helaas heb ik niet meer kunnen afbieren in de kantine, maar dat halen we nog wel een keer in!

Meer foto's kunt u hier zien:

Teamfoto A1, gemaakt op 21-05-2016, mooi op tijd voor het nieuwe seizoen:)