Thomas Feickens

Thomas Feickens, Fotograaf Zwolle Raalte. Allround fotograaf met specialisaties studio en productfotografie.

Als leading photographer van STUDIOVHF NL maakt Thomas Feickens een vliegende start in zijn fotografische carrière. Thomas begon bij STUDIOVHF tijdens zijn stageperiode voor de Fotovakschool. Hij bleek uit het goede hout gesneden en is nu ruim een jaar later vol aan de bak in en rondom de studio tussen Zwolle en Raalte. Tijdens zijn stage maakte hij al een groepsportret van 140 man op locatie hier in Heino terwijl zijn collega's elders actief waren. Het is geen sinecure zo'n groep strak in het gelid te krijgen en het geheel goed uit te lichten met het aanwezige tegenlicht. Ga er maar aan staan!

Ook maakte hij redactionele portretten op locatie, interieurfoto's en staat hij zijn mannetje met productfotografie hier in de studio. Een echte allround professional dus, daar heb je wat aan!

Belangrijker wellicht is de discipline en de Overijsselse arbeidmoraal. Afspraak is afspraak en als hij er zondagmorgen om 8.00u moet zijn dan is hij er om 10 voor acht. Bijzonder gewaardeerd wordt dat onder andere door de vele locale intiniatieven die wij als STUDIOVHF ondersteunen zoals de Salland d'HuZes en de PompCup. Inderdaad, hij is ook niet vies van een beetje bewegend beeld!

Maar minitieus werken aan productfotografie is hem ook toevertrouwd: