Medewerkers portret

Medewerkers portret

Portret van een van de leden van het meubel installatie team van een interieurbouwer.

Portret Arjan Broer

Portret Arjan Broer

Arjan Broer geportretteerd bij de Droom van Zwolle.

Via zijn bedrijf HeelBreed, begeleidt hij projecten op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid rondom Zwolle.

Meiden fotoshoot

Meiden fotoshoot

Fotoshoot van 2 vriendinnen ter gelegenheid van het uitesten van lichtopstellingen in de nieuwe fotostudio te Heino, tussen Zwolle en Raalte.

Portretfotografie voor Restaurant Het Buitenhuys

Portretfotografie voor Restaurant Het Buitenhuys

Voor het nieuwe restaurant Het Buitenhuys in Heino verzorgden wij de portretfotografie.

De eerste foto van de gastvrouw Inge werd gemaakt op een zonnige donderdag. Bij de overige foto’s die we een week later gemaakt hebben op hetzelfde tijdstip, hadden we een bewolkte dag. Met behulp van flitsapparatuur hebben we echter de sfeer zo dicht mogelijk bij de eerste foto gebracht zodat er eenheid in de serie is.

Restaurant Het Buitenhuys in Heino wordt geopend in September 2019 en gaat een plek worden waar iedereen zich thuis voelt en ongedwongen kan genieten van heerlijke gerechten en van lekkere drankjes.

Beauty Portret

Beauty Portret

Beauty Portret van Jasmijn Utermark van Pura Vida Theater voor een artikel in de trendy krant Hoezo?Heino.

Corporate portrait photography

Corporate portrait photography

Corporate portrait photography of the team members of the Scottish commercial interior design company Amos Beech.

Foto's van medewerkers

Foto's van medewerkers

Dit jaar hadden we weer de eer de medewerkers van Unica Schutte te mogen fotograferen. Unica Schutte ICT is een landelijke full-service ICT-dienstverlener. De marketing afdeling hecht veel waarde aan de professionele uitstraling van Unica Schutte ICT en biedt haar medewerkers daarom een professionele portret shoot aan. De profielfoto’s worden gebruikt voor zowel interne als externe communicatie en op LinkedIn.

PROFIELFOTO’S

Zorgvuldige voorbereiding en goede communicatie van Unica zorgden ervoor dat we ruim de tijd hadden een ieder goed tot zijn of haar recht te laten komen. Ook verzorgden we de visagie. De goede planning, ervaring en ‘een beetje aanpoten’ zorgde ervoor dat we ruimte creëerden om tussendoor ook nog medewerkers te portretteren die niet op de lijst stonden.

De sfeer op beide locaties was dan ook bovengemiddeld goed en die bedrijfskantine in Lemelerveld zeg, nou daar kunnen wij wel aan wennen hoor!

Portret van Ingrid van Thiel

Portret van Ingrid van Thiel

Studio portet van Ingris van Thiel van MICE Support. MICE Support organiseert events die deel uitmaken van de marketingcommunicatiestrategie.

Zakelijk portret Zwolle

Zakelijk portret Zwolle

Zakelijk portret van een interieur architect

Portret Communicatie adviseur

Portret Communicatie adviseur

Portret van Corinne Beumer-Boerhof, Communicatie & social media| adviseur bij het UWV

Echt Sonja !

Echt Sonja !

Een foto uit een serie portretten van journalist, researcher en radiomaker Sonja van der Sar. Voor deze serie zijn we gewoon aan de wandel gegaan in het mooie Zwolle

Portretfoto's in alle variaties

Portretfoto's in alle variaties

Portretfotografie is ongetwijfeld de meest beoefende discipline in de fotografie. Al vanaf de begin jaren negentig maken wij portretten in alle soorten en maten en nog steeds is dit een van de meest uitdagende disciplines binnen het vak en blijft dus leuk om te doen. Al eerder schreven wij er een blogje over: portretfotografie.

STUDIOVHF verzorgt uw zakelijke portretten, redactionele portretten en andere portretten met een commercieel doel. Ook profielfoto's voor CV en social media. Zowel in de fotostudio tussen Zwolle en Raalte als op locatie.

Wij doen helaas geen familiefoto’s meer. De foto’s verderop in dit portfolio zijn archief foto’s.

Fotograaf Zwolle Raalte

PORTFOLIO PORTRET

PORTFOLIO PORTRET

Portret van model Majella. Wij hadden al eerder met haar kennisgemaakt tijdens de shoot voor de producten van Woodr. Dit portret is er een uit een serie ter completering van haar modellen portfolio. U kunt haar boeken via echtemensen.com.

Zakelijke profielfotos

Zakelijke profielfotos

Een compilage van verschillende zakelijke profielfoto’s gemaakt op verschillende locaties, zowel in de studio tussen Zwolle en Raalte als op locatie bij de klant.

Vrijwilliger vvHeino

Vrijwilliger vvHeino

VRIJWILLIGER VAN HET JAAR VVHEINO

Portret van Mark Bruggink, vrijwilliger van het jaar bij 1e klasser vvHeino. Dat jaar waren we niet zelf aanwezig op de familiedag en vrijwilligers feest hebben we besloten de foto in de studio te maken.

Beauty profielfoto

Beauty profielfoto

Profielfoto, beauty portret van een wellness consultant bij doTERRA

WIE ZIJN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

Een essentieel onderdeel van webpagina’s zoals: ‘over’, ‘wie zijn wij?’ en ‘about’.

Zeker in de tijd van digitale marketing zijn profielfoto’s van essentieel belang (ook ook voor ons natuurlijk maar dat spreekt voor zich).

Deze foto’s zijn genomen in het bedrijfs pand van de klant alwaar we een complete studio opstelling hebben gecreëerd , compleet met 'tangverlichting' , achtergrond projectie, accentverlichting etc.

Kost wat maar dan heb je ook wat!

PORTRETFOTOGRAFIE ZWOLLE

PORTRETFOTOGRAFIE ZWOLLE

Studio portretfotografie voor de Droom van Zwolle.

Meer uit deze serie kunt u hier vinden: STUDIOVHF series.

Portret beauty salon pure

Portret beauty salon pure

Persoonlijk vind ik dit de meest geslaagde foto uit de serie van vijf, gemaakt voor de Roalter Wind. Deze pittige en vriendelijke dame stapte de studio in en tijdens de koffie hebben wij, het team van Beauty Salon Pure en STUDIOVHF, gebabbeld over Raalte en van alles en nog wat. Dat wordt een makkie dacht de fotograaf, de mode professional in zich opnemend. Niets bleek echter minder waar. De camera boezemde blijkbaar toch wat onheilspellends in. Het duurde even voordat het model er op vertrouwde dat diezelfde man van daarnet zich achter die camera bevond en dat ze 'gewoon' zichzelf kon zijn, de rest komt dan vanzelf wel goed.

Roalter Next Top Model

Roalter Next Top Model

ROALTER WIND

Een 'oude' bekende voor de fotograaf van de wind uit Raalte: 'Roalter Next Top Model' Karien Nijhof, hadden we al eerder gefotografeerd voor het allereerste nummer van de Roalter Wind (die met Max Middelbosch op de cover). Laatste foto uit de serie portretten gemaakt voor Beauty Salon Pure uit Raalte.

Kleurrijk Portret

Kleurrijk Portret

Kleurrijk Portret van een van de partners van EY uit Zwolle gemaakt in de fotostudio voor een relatie in de kleurstoffen industrie.

Studio Portret Edith Scholte

Studio Portret Edith Scholte

Foto uit een serie opnames voor Edith Scholte van Zeg eens E! (communicatie met Effect). Zeg eens E! helpt bij communicatie vraagstukken en kan ondermeer verheldering scheppen bij 'De zin of onzin van inzet Nieuwe Media'.

Edith Scholte is een verbinder pur sang en wisselt aanstekelijk enthousiasme af met een serieuze ondertoon. Edith is aangesloten bij het sprekersbureau TeeuwenGroep. Daarnaast is zij partner bij socialmediaworkshops.nl, als blogger e-Health verbonden aan de DigitaleZorgGids en begeleidt zij als gespreksleider interactieve klantpanels.

De foto's zijn genomen in de fotostudio van Fotograaf Zwolle, gelegen in Heino tussen Zwolle en Raalte en tijdens het seminar 'Communicatie of Krommunicatie?' samen met Peter Vader in Hal 6 bij BMA Ergonomics te Zwolle.

Profielfoto of portretfoto?

Profielfoto of portretfoto?

Is er verschil tussen een profielfoto en een portretfoto?

Ja en nee, beiden vallen onder de portretfotografie, maar een profielfoto is een portretfoto met een specifiek doel. Net zoals dat een redactioneel portret, een zakelijk portret of karakter portret iets aangeeft over het soort portretfoto en het doel van dat portret.

De relatie in deze foto's meldde zich in de studio voor profielfoto's voor de website en zakelijke socialmedia profielen zoals LinkedIn. Voor een profielfoto met een zakelijke doel moet de uitstraling doorgaans vriendelijk en benaderbaar zijn. Dat doel is met de onderstaande foto's bereikt. Desalniettemin kon fotograaf Vincent Hartman het toch niet laten om aan het einde van de sessie bovenstaand portret te maken. Een krachtig portret met vriendelijke ogen.

Voor voorbeelden van andere portretten zie de links hieronder:

- redactioneel portret

- zakelijk portret

- beauty portret

MAKE OVER FOTOSHOOT

MAKE OVER FOTOSHOOT

Op een zaterdagmorgen in november meldde de koper van de kavel 'Hair en Beauty make-over Fotoshoot' zich op de afgesproken tijd in de Fotostudio van Vincent Hartman Fotografie. De kavel was gekocht tijdens de veiling bij het Round Table Voetbaltoernooi 2013 op het terrein van Rohda Raalte. Voor deze Beautyshoot had het team Kapsalon BELLE ARTI, Beautysalon PURE en StudioVHF de krachten gebundeld. Dit team had zich al diverse keren bewezen in de rubriek 'Roalter Next Top Model' in het Raalter magazine Roalter Wind (de Glossy die niet glimt!).

Bij een mini make-over wordt vooraf globaal een richting gekozen voor het gewenste resultaat zodat kleding, visagie, hairstyling, kleur en fotografie op elkaar afgestemd kunnen worden. Hiervoor heeft het team al vooraf de eerder aangeleverde foto's van het model bekeken. Bij deze brunette hebben we door middel van visagie en schaduw haar prachtige kaaklijn geaccentueerd. Het model en het team waren dusdanig tevreden dat besloten werd de resultaten te publiceren in de Final Edition van de Roalter Wind.