Interieur en architectuur fotograaf Groningen

Interieur en architectuur fotograaf Groningen

Voor Bytesnet fotografeerden wij het exterieur en het interieur van hun nieuwe datacenter in Groningen. Een foto van het pand aan de buitenzijde kunt u hier zien.

Interieurfotografie etalage Ralph Lauren

Interieurfotografie etalage Ralph Lauren

Interieurfotografie van de etalages van Ralph Lauren. Een bijzondere opdracht vanuit het hoofdkantoor in London voor hun locatie in Glasgow. De opnames zijn vanaf de straatkant genomen wat uitdagingen met zich meebrengt zoals reflecties in het glas.

Interieurfotografie MeetUp Plaza Jaarbeurs

Interieurfotografie MeetUp Plaza Jaarbeurs

Het nieuwe vergadercentrum MeetUp Plaza in de Jaarbeurs te Utrecht is ontworpen door interieurarchitect Leendert Spreij van Kraaijvanger. In dit ontwerp gaan goede akoestiek en verlichting hand in hand. Een opvallende rol spelen de zwevende elementen 'Solo' van onze opdrachtgever Saint-Gobain Ecophon, waarvoor wij de interieurfotografie verzorgden.

 

 

Interieurfotografie en time-lapse

Interieurfotografie en time-lapse

Interieurfotografie gecombineerd met een time-lapse van de interieurbouw.

Meer foto’s van dit project kunt u zien in de timelapse: Timelapse Blackcircles.

Interieurfotografie Beatrixgebouw Utrecht

Interieurfotografie Beatrixgebouw Utrecht

In de kantoren van de Jaarbeurs in het Beatrixgebouw te Utrecht is het wegdempen van omgevingsgeluid extra belangrijk.  De Ecophon Dot plafondpanelen zorgen hiervoor evenals een egale en neutrale verlichting van het kantoor interieur. De kantoorinrichting is verzorgd door Boerhof Projectinrichters.  

Meer interieurfoto's vind u hier: Beatrixgebouw Utrecht

Interior photography Stirling

Interior photography Stirling

Interior photography of the new offices of CitNOW, a tech company in the City of Stirling. The interior design and office refurbishment has been done by Amos Beech.

For more interior photography in Scotland, click here: interior photographer Scotland

Interior photographer Edinburgh

Interior photographer Edinburgh

Interior photography for Incognito Heat Co who installed an underfloor heating system in this fully restored town house in yhe city centre of Edinburgh.

For more information about interior photography in Edinburgh click here: interior photography Edinburgh

SKETS Architectuurstudio Groningen

SKETS Architectuurstudio Groningen

SKETS Groningen werkt nu vanuit de eigen ontworpen studio aan de Sontweg naast Ikea. Gelukkig zag ik hier de mooie Modus stoelen staan van Wilkhahn, de Ahrend Centennial en Mehes meubilair (als ik het goed gezien heb). Natuurlijk ook hier de akoustische panelen van Ecophon en de door SKETS onworpen lichtbalken.

Interieurarchitectuur studio

Interieurarchitectuur studio

SKETS architectuurstudio met vestigingen in Groningen en Amsterdam. Dit is de een bespreekkamer in de studio in Groningen waar vanuit ze werken aan vernieuwende ideeën over architectuur, interieurarchitectuur en stedenbouw.

Na een korte kennismaking met Janpiet Nicolai merkte ik dat bij dit bureau in teamverband wordt ontworpen en daadwerkelijk kennis wordt gedeeld, zoals ik achteraf op de website terug las.

Interieur Droom van Zwolle

Interieur Droom van Zwolle

Interieurfotografie van 'De Huiskamer' van de Droom van Zwolle, een van de meest inspirerende werkplekken voor ondernemende professionals.

Interieur ontworpen door Renier Winkelaar.

Fotografie door Bedrijfsfotografie Zwolle.

Interieurfotografie retail Brabant

Interieurfotografie retail Brabant

Interieurfotografie van het Drunens Ruiterhuis, van oudher gevestigd in Brabant. De winkel is ‘Horses Ruitersportwinkel van het Jaar’ vanwege de hoge mate van klantvriendelijkheid, ruime keuze en vakmanschap. Ook wij waren onder de indruk van het prachtige interieur en de gastvrije ontvangst. Een must voor de ruitersportliefhebber! 

Bekijk meer van dit project: Drunens Ruiterhuis.

Interieurfotografie Groningen

Interieurfotografie Groningen

Interieurfotografie van het nieuwe Noorderpoort college afdeling Automotive & Logistiek. 

In dit ontwerp is de buitenwereld naar binnen gebracht in deze school. In de nieuwe opleidingen wordt rekening gehouden met de wensen van het regionale bedrijfsleven (dat zouden ze in de fotografie nou ook eens moeten doen:). Noorderpoort heeft ingezet op duurzame en energiezuinige bouw en de Breeam heeft het pand dan ook gecertificeerd als "very good". Het pand is ontworpen door AAS Architecten Groningen.

Interieurfotografie Brede School de Noordster

Interieurfotografie Brede School de Noordster

Interieurfotografie van de brede school de Noordster in Zuidhorn, provincie Groningen. Het ontwerp is van Klaas-Paul de Boer van Team 4 Architecten te Groningen. 

Het gebouw is rond gebouwd en doet op dit moment nog een beetje 'betondorp' achtig aan. Het contrast met het kleurige interieur met veel daglicht kan haast niet groter zijn.  De primaire onderwijsruimten en de bijbehorende schoolpleinen, zijn allemaal op de zon zijn gericht.  

Het ronde ontwerp zorgde voor wat uitdagingen als je van rechte lijnen houdt en een evenwichtige, haast meetkundige vlakverdeling. Bij deze ruimte dacht ik eindelijk de symmetrie gevonden te hebben.

Interieurfotografie projecten

Interieurfotografie projecten

Interieurfotografie van het interierbouw project de Noordster in Zuidhorn, Groningen ontworpen door Team 4 Architecten. Een prachtig duurzaam ontwerp met een duidelijke relatie tussen binnen en buiten. Voldoende daglicht zorgt ervoor dat hier het licht niet aanhoeft. De dakconstructie rechts is gevuld met zonnepannelen.

Project Van Heutszkazerne Kampen

Project Van Heutszkazerne Kampen

20140822:

Voor Slukom Afbouw volgen wij het project herbestemming Van Heutszkazerne. Delta Wonen realiseerd hier in samenwerking met de Gemeente Kampen het Cultuurcluster, een gebouw met een publieke functie. Een bijzonder project voor STUDIOVHF. Per slot van rekening zat hier vroeger ook de CABK gevestigd met een gerenormeerde fotografie afdeling. Voor ons ook een bijzonder project omdat wij doorgaans pas een interieur fotograferen als het project gereed is. De architect is Ma Management & Architecture. Het moet er straks zo uit gaan zien: Van Heutszkazerne 1e verdieping.

20160317:

Het project is gereed en wij fotografeerden zoveel mogelijk vanaf hetzelfde standpunt. Hier en daar hebben we ervan afgeweken omdat de plannen gewijzigd werden en wanden geplaatst waren die niet op onze tekening stonden. Het is een hele mooie serie geworden. Op de volgende pagina's kunt u nog twee foto's zien. 

interieur architectuur vastgoed fotografie

 

Interieurfotograaf Nederland

Interieurfotograaf Nederland

Interieurfotografie van het cultuurcluster in de voormalige Van Heutzkazerne in de stad Kampen. Interieurfotograaf STUDIOVHF fortografeert interieur projecten in heel Nederland voor architecten, interieurbouwers, afbouwbedrijven, projectinrichters en toeleveranciers voor de bouw.

Interieurfotografie renovatie

Interieurfotografie renovatie

Nog een foto uit de serie van het renovatie traject van de Van Heutszkazerne te Kampen dat wij gedurende twee jaar hebben mogen volgen in opdracht van Slukom Afbouw te IJsselmuiden.

It's all in the detail

It's all in the detail

Voor Ecophon, akoustische plafondsystemen uit Etten Leur fotografeeerden wij het nieuwe interieur van de Gemeente OIdebroek. Architect 4D heeft het lijnenspel van het plafond buiten door laten lopen in de overkapping van de entree. Voor meer beeldmateriaal van dit project zie: ECOPHON

Interieur Gemeente Oldebroek

Interieur Gemeente Oldebroek

Interieurfotografie van het gerenoveerde gemeentehuis van de Gemeente Oldebroek voor Ecophon. Ecophon is specialist op het gebied van akoustische plafondsystemen. Het interieur is ontworpen door 4D architecten te Nijkerk. Dit is de nieuwe centrale hal van dit architectonisch bijzondere pand.

Holstohus Olst

Holstohus Olst

Het prachtige pand van het Holstohus hadden we al eens een keer van de buitenkant gefotografeerd, dit keer kwamen alle ruimtes aan de beurt en maakten we portretten van de medewerkers. Ook wel eens leuk om interieurfotografie in Olst, Overijssel te doen op nog geen 20KM van de studio. Het Holstohus is het meest succesvolle 'kulturhus' van Nederland en dat verbaast ons niets. Een enthousiast team medewerkers en vrijwilligers ondersteunen initiatieven van inwoners op het gebied van welzijn, sport, cultuur en educatie. Het pand is ontworpen door IAA Architecten.

Interieurfotografie Perth Scotland

Interieurfotografie Perth Scotland

Interieurfotografie van een verbouwd kantoor van een verzekeraar in Perth, Schotland.

Maar uit deze serie kunt u hier zien: Office fit out Scotland

Interieurfotografie Hoofddorp

Interieurfotografie Hoofddorp

Het Haarlemmermeerlyceum heeft op 11 september 2014 de nieuwe locatie Zuidrand in Hoofddorp geopend. Het pand is ontworpen door Bouwbedrijf architect DP6 en gebouwd door de BAM. Voor Harmeling interieurconcepten fotografeerden wij het interieur.

Voor meer beeldmateriaal van dit project ga naar: Interieurfotografie Haarlemmermeer Lyceum .

Interieurfotografie Kwintijn Raalte

Interieurfotografie Kwintijn Raalte

Onze opdrachtgever Ecophon had nu eens een project 'right on our doorstep' te fotograferen. Het ging om de Brede School Kwintijn te Raalte.

Interieurfotografie Raalte

De fusieschool biedt nu onderdag aan 120 leerlingen. Wij waren verast door het speelse, kleurijke en indrukwekkende interieur. Het pand is ontworpen door Daan Josee van Kristinsson Architecten en het interieur komt van de hand van Bernadette Seuters-Littel van Stalad. Bij de volgende foto vind u nog een link met meer foto's van dit project.

Interieurfotografie Onderwijs

Interieurfotografie Onderwijs

Nog een opname van het interieur van de Kwintijn in Raalte. Dit keer vanaf de balustrade. Wij fotografeerden de centrale hal vanuit verschillende standpunten met en zonder leerlingen, klaslokalen en een overzicht van het exterieur. De akoustische plafonds deden in alle gevallen hun werk want wij konden rustig werken.

Voor een impressie van deze school: Interieurfotografie de Kwintijn Raalte

Interieurfotografie Heino Raalte

Interieurfotografie Heino Raalte

Het nieuwe interieur van Fysiotherapiepraktijk Heino gemeente Raalte. Ontworpen en gerealiseerd door Seine Wonen.

Fotografie Innenarchitektur

Fotografie Innenarchitektur

Innenarchitektur Fotografie für WEMA Büroeinrichtungen in Leer.  WEMA Büro GmbH bietet Ihnen Büro- und Objekteinrichtungen. Wir fotografieren die innen und Außen architektur und die Porträts von die Mitarbeiter.

Amaliastate Wijhe

Amaliastate Wijhe

Vastgoedfotografie van de Amaliastate aan de Julianalaan in Wijhe. Deze foto is van de achterzijde genomen.

Architectuur

Architectuur

Architectuurfotografie van de 'Kop van Salland' in Raalte.

Vastgoedfotografie Kop van Salland

Vastgoedfotografie Kop van Salland

Vastgoedfotografie van het pand 'Kop van Salland', een appartementen complex van Salland Wonen in Raalte Noord.

 Interieurfotografie van de Service Apotheek te Susteren, Limburg.

Interieurfotografie van de Service Apotheek te Susteren, Limburg.

Lerarenkamer

Lerarenkamer

Lerarenkamer van het Vellesan College in IJmuiden met doorzicht op de nieuwbouw. STUDIOVHF gebruikt bij interieurfotografie een combinatie van analoge en digitale technieken om de contrastomvang van dergelijke opnamen onder controle te krijgen. 

Lerarenkantine

Lerarenkantine

Interieurfotografie voor een verbouwde en uitgebouwde school in Noord Holland.

Opnameruimte Hillroad Records

Opnameruimte Hillroad Records

Interieurfotografie voor Hillroad Records. Hillroad Records is een warme en huiselijke geluidsstudio, met een kwaliteitsdrive en oog voor detail die voor ons herkenbaar zijn maar dan op een totaal ander vlak. We hebben de Lounge, Opnameruimte en Controlroom gefotografeerd vanuit verschillende hoeken. Op deze website de opnameruimte en de Controlroom.

 

Interieurfotografie Hillroad Records

Interieurfotografie Hillroad Records

Ook hier enige herkenning in het combineren van analoge en digitale techniek. Muziek en fotografie hebben blijkbaar veel met elkaar gemeen. Het analoge hier in de fotografie is het combineren van flitslicht en bestaand licht. In de digitale nabewerking worden vervolgens meerdere belichtingen handmatig met elkaar gecombineerd tot een natuurlijk en contrastrijk geheel. Tone-mapping binnen de bandbreedte zeg maar, klinkt lekker!

Interieur BeOne Den Bosch

Interieur BeOne Den Bosch

Interieur fotografie van een van de winkels van dames mode bedrijf BeOne. Deze winkel bevindt zich in een prachtig historisch pand aan de Markt in Den Bosch.

Harmeling Interieurconcepten verzorgde het design en de realisatie. De fotograaf van STUDIOVHF mocht genieten van de gastvrijheid en de heerlijke koffie van de dames van BeOne.

Interieurfotografie Heino Overijssel

Interieurfotografie Heino Overijssel

Interieurfotografie voor uitvaartvereniging ‘De Laatste Eer’ in Heino, Overijssel, op korte afstand van de fotostudio. Ingericht door Seine Wonen.

Voor meer foto's: Afscheidshuus, Haarstraat.

Woning Fotografie

Woning Fotografie

Een enkele keer verzorgen we ook de fotografie van woningen ten behoeve van de verkoop. Voor deze woning in de regio Zwolle hebben wij het interieur en het exterieur gefotografeerd. Het betrof een prachtige vrijstaande woning op een ruime kavel in een bosrijk gebied. De woning was binnen 6 weken verkocht.

Een interieurfoto van de keuken. De gehele serie bestond uit 21 foto's van het interieur en 14 van het exterieur. Alle foto's zijn vanaf statief genomen met de camera waterpas. Ook zijn er 24mm en 45mmm tilt en shift objectieven gebruikt ter voorkoming van convergerende en divergerende lijnen, hetgeen enorm de vrijheid van het camerastandpunt vergroot.

Centrale hal Slingerbos Harderwijk

Centrale hal Slingerbos Harderwijk

De centrale hal van RSG Slingerbos te Harderwijk. Interieurfotografie voor Van Aagten Projectrealisatie

Interieurfotografie Mediatheek Slingerbos Harderwijk

Interieurfotografie Mediatheek Slingerbos Harderwijk

Interieurfotografie van het RSG Slingerbos te Harderwijk voor Van Aagten Projectrealisatie. Projectinrichting door KvS te Zwolle.

Voor meer beeldmateriaal vas dit project: Interieurfotografie Slingerbos

Gezondheidscentrum Franeker

Gezondheidscentrum Franeker

Interieurfotografie van Gezondheidscentrum De Hertog te Franeker voor Harmeling interieurconcepten.

Interieurfotografie met de Axia 2.6

Interieurfotografie met de Axia 2.6

De Red Dot winnaar 2014 ontwerpt en produceert niet alleen verantwoord zittende beeldschermstoelen, maar is ook nog eens een pionier in de circulaire economie. Dit interieur in het meest energie neutrale pand van Nederland was daarom de ideale plek voor product placement. Meer foto's gemaakt in het pand van Hitachi ziet u in de gallery reclamefotografie.

Interieurfotografie Limburg

Interieurfotografie Limburg

Voor deze mooie opdracht interieurfotografie reisde de fotograaf naar het mooie Limburg. Deze Interieurfoto van de werkruimte achter de publieke ruimte van de Service Apotheek Susteren laat een (voor mij) bijzondere manier van product opslag zien.

Interieur 'Kulturhus' Raalte

Interieur 'Kulturhus' Raalte

Interieurfotografie voor het 'Kulturhus' Raalte, Overijssel in opdracht van Salland Wonen. De benedenverdieping is uitgebouwd en de bibliotheek zit nu volledig op de begane grond samen met de Parabool en de Wereldwinkel.

Wachtruimte kapsalon

Wachtruimte kapsalon

Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug hoeft het hout niet van ver te komen, de duurzame gedachte. Dit wachtmeubel kan de rest van het gebouw en de inrichting makkelijk overleven. Bij deze interieurfoto gekozen voor een laag standpunt om de verbinding tussen binnen en buiten weer te geven. Bij deze interieurfotografie is het contrastverschil overbrugd dmv. het toevoegen van licht in combinatie met meerdere belichtingen.

Interieurfotografie Bibliotheek

Interieurfotografie Bibliotheek

Overzicht van leesruimte van De Nieuwe Bibliotheek Almere. Interieurfotografie met behoud van verticale lijnen terwijl er een overzicht weergegeven wordt op de begane grond vanaf de eerste verdieping.

Interieurfotografie Haarlem

Interieurfotografie Haarlem

Foto van het interieur van de Dunamare Onderwijsgroep in Haarlem. Links een break-out area dat tevens dienst doet als comfortabele wachtruimte voor bezoekers. Rechts toegang tot een multifuntionele ruimte met keuken, kantine en vergader functie en short-stay werkplekken.

Interieurfotografie Raalte

Interieurfotografie Raalte

Interieurfotografie Raalte, voor Dreamplafonds bij Restaurant de Bagatelle te Marienheem

Interieurfotografie retail

Interieurfotografie retail

Gedeelte van het interieur van Cotton Counts in Den Haag. StudioVHF verzorgt interieurfotografie voor retail, kantoor en publieke ruimtes door heel Nederland.

Interieurfotografie detailhandel

Interieurfotografie detailhandel

De custom made bali van Cotton Counts, ontworpen en gefabriceerd door Harmeling Interieurconcepten, Rijssen.

Woonkamer Keuken

Woonkamer Keuken

Interieurfotografie dicht bij StudioVHF, in de wijk Kiezebosch III te Heino, voor Salland Wonen.

Interieurfotografie wonen

Interieurfotografie wonen

Interieurfotografie ten behoeve van woning verkoop

Verlichting wandbekleding

Verlichting wandbekleding

Overzicht en detail uit een serie interieurfoto's van Lincherie Heemstede.

Overzicht Lincherie Heemstede

Overzicht Lincherie Heemstede

Overzichtsfoto van het interieur van Lincherie Heemstede.

Technasium Harderwijk

Technasium Harderwijk

Interieurfotografie voor van Aagten Interieur realisatie en projectinrichters van het Technasium van de RSG Slingerbos te Harderwijk.

Werkruimte RSG Slingerbos

Werkruimte RSG Slingerbos

Interieurfoto en doorkijkje van een technische opleidings ruimte van het 'Technasium' van de RSG Lingerbos school te Harderwijk.

Parkvilla Wijhezicht

Parkvilla Wijhezicht

Vastgoedfotografie: Zicht op de zogenaamde parkvilla aan de Wijhezicht in Wijhe. Een mooie herontwikkeling van dit gebied door SallandWonen. 

De Haere

De Haere

Vastgoedfotografie van de herontwikkeling van De Haere in Heino door Salland Wonen.

Interieurfotografie Travelbags Zwolle

Interieurfotografie Travelbags Zwolle

Interieurfotografie voor Harmeling Interieurconcepten. Dit is de prachtige winkel van Travelbags.nl aan de melkmarkt in Zwolle. Deze insprirerende ondernemer is afkomstig uit Hardenberg en de winkel is ontstaan uit een zeer succesvolle webshop. Kijk zo kan het ook!

Fotograaf Vincent Hartman van StudioVHF verzorgde de interieurfotografie.

Interieurfotografie Kapsalon

Interieurfotografie Kapsalon

Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug bevindt zich de nieuw gebouwde Kapsalon Anita met interieur gevormd rondom een eigentijdse versie van een grote boom met ledverlichting. De Fotograaf van StudioVHF hoefde ditmaal niet buiten de Gemeente Raalte te reizen voor deze opdracht interieurfotografie.

Interior Design Stirling

Interior Design Stirling

Header image voor Interior Design Stirling. IDS verzorgt home styling voor bewoners die een beetje hulp nodig hebben (en zich dat ook realiseren) en voor eigenaren van woningen en appartementen die hun onroerend goed willen verkopen.

Meer foto’s kunt u zien op de website van Interior Design Stirling.