Martien Lindeboom

Martien Lindeboom

Martien Lindeboom van Lindeboom Autoschade in actie. 

Interieur Ben Stempher

Interieur Ben Stempher

Bedrijfsreportage voor Bloembinderij Ben Stempher te Deventer. Wij fotografeerden het interieur, maakten detailfoto's, sfeerfoto's en personeelsfoto's.

Mensink Siersmeedwerk

Mensink Siersmeedwerk

"In ben een perfectionist. Alles in lijn. Geen geknooi. Horizontale stukken moeten mooi doorlopen" aldus Tonny Mensink in het stuk geschreven door Karin de Graaf. De fotograaf had een grote mate van herkenning in de werkwijze en kwaliteits standaard van Mensink Siersmeedwerk!

4YouSound op ADE 2014

4YouSound op ADE 2014

Voor een publicatie in de wintereditie van Hoezo?Heino reden wij 's avonds laat naar Roest in Amsterdam om daar de verrichtingen van het Heinose bedrijf 4YouSound te fotograferen tijdens het Amsterdam Dance Event 2014. Het was nog een hele toer om deze symmetrie vast te leggen tijdens deze razendsnelle performance met sterk wisselende lichtintensiteit. De opname is gemaakt vanaf statief op 2.60m hoogte en 24mm Tilt en Shift objectief.

Portretfoto Droom van Zwolle

Portretfoto Droom van Zwolle

Portret-profiel foto van een van de abonnementhouders van de Droom van Zwolle.

Profielfoto's Zwolle

Profielfoto's Zwolle

Een serie profielfoto's van ArboPositief Zwolle. De foto's zijn genomen in de fotostudio in het kader van de perfecte match tijdens Beursvloer Zwolle.

Bedrijfsinterieur

Bedrijfsinterieur

Bedrijfsfotografie voor een grote speler op het gebied van banden met een gestroomlijnd logistiek systeem. In deze ruimte was dusdanig weinig licht dat niet gereflecteerd werd via de zwarte banden. Derhalve hebben we wat licht toegevoegd aan de setting.

Echt Sonja !

Echt Sonja !

Een foto uit een serie portretten van  journalist, researcher en radiomaker Sonja van der Sar. Voor deze serie zijn we gewoon aan de wandel gegaan in het mooie Zwolle.

Portretfoto

Portretfoto

Portretfoto van een van de medewerkers van Dijkman Energy systems.

Portret Landbouw

Portret Landbouw

Portret van een mederwerker van HRPM BV

Profielfoto Wallsz Zwolle

Profielfoto Wallsz Zwolle

Voor de nieuwe website van Wallsz hebben wij een serie profielfoto's gemaakt volgens concept van de vormgever. De conceptfoto's ademden een stoere Amerikaanse sfeer uit. Er is zg. 'tangverlichting' toegepast, achtergrondverlichting, licht van boven, onder en een reflectiescherm. Wallsz is de specialist in Systeemwanden en is gevestigd in Zwolle. De 'modellen' konden live meekijken op een groot scherm en de vorderingen volgen.

Studio Portret

Studio Portret

Foto uit een serie opnames voor Edith Scholte van Zeg eens E! (communicatie met Effect). Zeg eens E! helpt bij communicatie vraagstukken en kan ondermeer verheldering scheppen bij 'De zin of onzin van inzet Nieuwe Media'.

Edith Scholte is een verbinder pur sang en wisselt aanstekelijk enthousiasme af met een serieuze ondertoon. Edith is aangesloten bij het sprekersbureau TeeuwenGroep. Daarnaast is zij partner bij socialmediaworkshops.nl, als blogger e-Health verbonden aan de DigitaleZorgGids en begeleidt zij als gespreksleider interactieve klantpanels.

De foto's zijn genomen in de fotostudio tussen Zwolle en Raalte en tijdens het seminar 'Communicatie of Krommunicatie?' samen met Peter Vader in Hal 6 bij BMA Ergonomics te Zwolle.

Kleurrijk Portret

Kleurrijk Portret

Kleurrijk Portret van een van de partners van EY uit Zwolle gemaakt in de fotostudio voor een relatie in de kleurstoffen industrie.

Industriële fotografie

Industriële fotografie

Industriële interieur fotografie voor Dabeko, banden en automaterialen, Dalfsen.

Magazijn Automaterialen

Magazijn Automaterialen

Bij Dabeko in Dalfsen

Walter Veenhuis

Walter Veenhuis

Bedrijfsfotografie, zakelijk portret van Walter Veenhuis Raalte.

Industrieel ontwerpers

Industrieel ontwerpers

Portetfoto van het team industrieel ontwerpers die met hun inzending van de nieuwe Axia 2.0 bureaustoelenlijn de Red Dot Product Design Award 2014 hebben gewonnen. De producten vind u terug in de sectie productfotografie en reclamefotografie op deze site. Het team bestaat uit 2 ontwerpers van de fabrikant uit Zwolle en 2 ontwerpers van Studio DenHartogMusch uit Arnhem. De foto is gemaakt in de fotostudio te Heino, tussen Zwolle en Raalte, Overijssel.

Portretfotografie

Portretfotografie

Portetfotografie van de medewerkers van Neppelenbroek auto's de onafhankelijk Volvo specialist in Heino.

Personeelsportret

Personeelsportret

Personeels portret als onderdeel van bedrijfsfotografie voor Neppelenbroek auto's.

Profielfoto

Profielfoto

Profielfoto Dijkman Energie Systems

Aflevering

Aflevering

Aflevering door Seine Wonen

Bakkie?

Bakkie?

Bedrijfsfotografie voor een folder van Koole Liebrechts BV

Uienteler

Uienteler

Portret van een uienteler uit de Flevopolder in zijn opslagruimte

Portret ondernemer

Portret ondernemer

Portet van Leonie Rouweler van Bruggeman Kachels

Spuitplaats

Spuitplaats

Spuitplaats bij Verzamelplaats Salland

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

De zaal staat klaar voor een bedrijfsfeest.

Agrarische fotografie

Agrarische fotografie

Bedrijfsfotografie voor HRPM, voor personeel in de agrarische sector.